PNL Giurgiu schimbă garda din mers

  • Politic
  • 18 Iulie 2016
  • Nici un comentariu
  • 108
  • 3 minute de citit

Cosmin-MarciuCosmin Marciu este noul preşedinte interimar al Organizaţiei municipale a PNL Giurgiu, acesta fiind ales în cursul săptămânii trecute cu unanimitate de voturi de membrii Biroului Politic Municipal. Schimbarea la vârful conducerii vine după ce deputatul Florian Nicolae a renunţat la această funcţie. Propunerea pentru numirea în această funcţie a venit din partea preşedintelui Filialei Judeţene, Gheorghe Ştefan, care şi-a dorit un om tânăr la conducerea celei mai importante organizaţii a partidului. O alegere fericită, în condiţiile în care Cosmin Marciu este recunoscut pentru echilibrul său în raport cu ceilalţi membri ai partidului, echilibru cu atât mai necesar după o perioadă îndelungată de tensiuni în rândul liberalilor giurgiuveni, tensiuni care au condus în mai multe cazuri la plecări în grup din partid.

De altfel, noul preşedinte a recunoscut că nu va refuza întoarcerea în partid a unor foşti membri, dacă revenirea acestora nu nu va crea alte tensiuni. Mai mult, Cosmin Marciu a declarat că în mandatul său nu vor exista jocuri de culise în Organizaţia municipală a PNL Giurgiu.

„Voi promova oameni de calitate care sunt giraţi de locuitorii oraşului. Voi merge pe ideea de a coopta tineri, dar nu voi renunţa nici la seniori, pentru că avem nevoie de experienţa lor. Voi fi un preşedinte loial şi corect, nu o să fac jocuri de culise, pentru că nu ştiu să le fac!”

Primele schimbări care se vor face vor viza reprezentanţii partidului în secţiile de votare, reprezentanţi de care preşedintele Gheorghe Ştefan s-a arătat nemulţumit (de o mare parte a acestora) după alegerile locale. Ştefan spune că imdiat după închiderea urnelor mulţi dintre ei nu au mai fost de găsit, când ei ar fi trebuit să asiste la numărarea voturilor şi să raporteze rezultatul la sediul partidului unde se făcea numărătoarea paralelă.

Ioan Mănăilă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .