-peste 5000 de giurgiuveni au participat la parada de Ziua Naţională

dav

Am avut la Giurgiu astăzi o Zi Naţională minunată dătătoare de speranţă prin cei peste 5000 de giurgiuveni care au ţinut să fie prezenţi la festivităţi şi la parada tradiţională. Organizată aproape (!!??) impecabil, festivitatea oficială de deschidere şi parada forţelor de ordine şi a instituţiilor publice nu a diferit aproape cu nimic de cele din anii trecuţi.

În schimb a fost căldura emanantă de miile de participanţi, din care aprope jumătate copii, ceea ce ne dă speranţa că avem un viitor, un viitor al copiilor noştri care ştiu sau abia învaţă să-şi preţuiască ţara, istoria acesteia şi pe cei ce stau strajă ca aceasta să meargă înainte spre un viitor mai bun, mai frumos.

Întro zi în care ne-am obişnuit să spunem „La mulţi ani, România!”, este bine să nu uităm să-i cerem totuşi României instituţionale să aibă grijă de viitorul miilor de copiii care au venit să-i ureze sănătate!

Ioan Mănăilă

dav

P.S. Impresionantă „armata”de adolescenţi voluntari ai Crucii Roşii Române- Filiala Giurgiu. Ei sun copiii cu balonaşe de pe margine de acum 5-7 ani. Dovada că se poate!