La începutul acestui an, la iniţiativa Organizaţiei ALDE şi a TLDE Giurgiu, la Teatrul „Tudor Vianu”, giurgiuvenii au demonstrat încă o dată, că nu rămân indiferenţi la problemele semenilor lor. Coordonaţi de cel care s-a ocupat îndeaproape de întreaga acţiune, preşedintele Organizaţiei Municipale ALDE Giurgiu, Adrian Cîndea, tinerii din partid, dar şi membrii şi simpatizanţi au facut ca sala mare a Teatrului „Tudor Vianu” să fie neîncăpătoare, membrii ALDE şi TLDE, dar şi susţinătorii lor, venind în număr mare să ofere sume de bani, pentru tânărul giurgiuvean, Adrian Ionuţ Bucur. În cele două urne, amplasate la intrarea din Teatrul „Tudor Vianu”, s-au strâns aproximativ 11.000 de lei.

Tânarul giurgiuvean, Bucur Adian Ionuţ, a suferit un accident de circulaţie la începutul anului 2018. Părintii lui cer ajutorul oamenilor de buna credinta pentru a-si ajuta baiatul sa-si efectueze procedurile de recuperare necesare. O alta actiune marca TLDE – ALDE s-a desfasurat cu ocazia sarbatoririi ,,Zilelor orasului Giurgiu”, ocazie cu care tinerii aldisti, indrumati de presedinta organizatiei mulicipale TLDE, Monica Gabriela David si de presedintele organizatiei judetene TLDE, Theodor Valentin Musat, s-au adunat in fata sediului partidului si au colectat diferite sume de bani, de la giurgiuveni, si nu numai, strangand aproximativ 4.000 de lei. Ionut Bucur a fost totodata ajutat in mod direct de presedintele Organizatiei Municipale ALDE Giurgiu, Adrian Cîndea, cel care la petrecerea organizata cu ocazia zilei de nastere a primit in dar de la invitatii sai suma de 4.000 de lei, pentru a-si cumpara un cadou, iar domnia sa a ales ca acesti bani sa-i doneze lui Ionut Bucur, pentru a-i folosi la recuperarea medicala de care are nevoie.

De asemenea, de ziua de nastere a lui Ionut, Adrian Cindea si Monica David, i-au oferit o surpriza lui Adrian si l-au vizitat la spitalul din capitala in care era internat, pentru a-i face un cadou dar si tortul aniversar. In a doua zi de Craciun, cele doua organizatii de tineret ALDE, conduse de Monica Gabriela David si de Theodor Valentin Musat au plecat la colindat cu ,,Steaua” in scop caritabil. In urma acestei actiuni, tinerii din TLDE au strans suma de 8.000 de lei, bani ce-i vor fi inmanati lui Adrian Bucur, vineri, 28 decembrie 2018. ,,Prin actiunile noastre am incercat sa-i demonstram lui Ionut ca nu este singur, sa-i dovedim ca-i suntem aproape, cu speranta ca ziua in care va merge din nou sa fie cat mai aproape,” a declarat Theodor Valentin Musat. Conducerea organizatiei municipale ALDE Giurgiu, prin preşedintele acesteia, Adrian Cîndea, multumeste tuturor acelora care s-au implicat si au donat bani pentru ajutorarea lui Adrian Ionut Bucur, solidarizandu-se astfel cu cei aflati in suferinta.

ALDE GIURGIU