Marian Mina rămâne preşedinte atât timp cât va avea sprijinul organizaţiilor din judeţ

Prezent joi, 15 februarie, la Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, preşedinte executival PSD, a fost rugat să comenteze informaţia conform căreia Liviu Dragnea intenţionează să-l impună ca preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Giurgiu pe deputatul Răzvan Cuc.

„Avem organizaţia PSD cea mai pu ternică din ţară, cel puţin prin scorurile pe care le-a aratat la ultimele trei alegeri, în rest hotărăsc preşedintii de organizaţii. În această organizaţie nu hotărăşte nici domnul Dragnea, nici domnul Bădălau, hotărăasc preşedintii de organizaţii şi ei au hotărât ca interimatul să fie la domnul Marian Mina. Dacă vor hotărî în continuare, în urma conferinţei judeţene, pentru care nu a fost stabilită încă o data de desfăşurare, să fie altcineva, cu multă plăcere. Dar în politică funcţiile le obţii candidând. Şi dacă vrei să candidezi trebuie să vii cu ceva”, a declarat Bădălau.

Cât priveşte relaţia sa cu deputaţii Răzvan Cuc şi Andrei Alexandru, senatorul Bădălău a evitat să răspundă direct, spunând că „Sunt de 28 de ani în politică. Nu cred că am devenit mai deştept, dar sigur am învăţat să fiu mai reţinut!”

Ioan Mănăilă