Niciun drum judeţean din Giurgiu nu este blocat sau închis, la această oră, deşi am fost sub Cod Portocaliu de ninsori şi vânt puternic, de ieri, de la ora 17.00.

Echipele şi utilajele Direcţiei Judeţene de Transport, Administrarea Drumurilor şi Control Trafic din subordinea Consiliului Judeţean Giurgiu au acţionat continuu pentru deszăpezire!

„Vreau să le mulţumesc tuturor angajaţilor şi celor care i-au coordonat pentru eforturile depuse, pentru că nu au avut timp de odihnă şi pentru că, iată, datorită lor traficul este deschis, la această oră, pe toate drumurile judeţene.
Se circulă, însă, în condiţii de iarnă!”
, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina.

Eficienţa acţiunii de deszăpezire este urmare şi a faptului că în ultimii ani, conducerea Consiliului Judeţean şi.a propus ca strategie dotarea cu utilaje specifice a Direcţiei Judeţene de Transport, Administrarea Drumurilor şi Control Trafic din subordinea Consiliului Judeţean Giurgiu din subordinea Consiliului Judeţean, astfel încât să se reducă la minim implicarea unor contractanţi de servicii de deszăpezire. În acest fele s-a scurtat timpul de reacţie şi, în timp scad semnificativ costurile.