În etapa a 3-a din Liga 1  la fotbal, Astra Giurgiu joacă sîmbătă, de la ora 18,00, pe teren propriu. Elevii lui  Marius Măldărășanu  vor întâlni pe Sepsi OSK Sf. Gheorghe, o formaţie aflată pe poziţia a 7-a în Liga a 1-a.  Aparent un meci uşor pentru Astra, dar nu va fi deloc aşa. Conducerea echipei din Ardeal,  a anunţat că  vor încerca să ia toate cele trei puncte de la malul Dunării.

După  remiza  din deplasarea de la Iași, Astra se află în faţa celui de-al doilea meci oficial în faţa propriilor suporteri.

Pentru giurgiuvenii singurul obiectiv este victoria, rezultat care ar menţine optimismul în ceea ce priveşte lupta pentru titlu, un deziderat pe care nimeni nu îl declară cu voce tare, dar la care speră toată suflarea fotbalistică de pe malul Dunării.

Fotbaliști lui Marius Măldărăşanu  au nevoie doar de victorie şi nu una întâmplătoare, ci una consistentă, în baza unui joc apreciat de toată lumea.

Chiar dacă elevii săi pornesc ca favoriţi în duelul cu covăsneni, antrenorul Marius Măldărășanu a ţinut să avertizeze că meciul nu e dinainte câştigat. Mai ales că  Sepsi vine după o victorie de pe teren propiu cu U Craiova.

Revenind la joc, vă informăm acesta va începe sîmbătă ,4 august 2018, la ora 18:00, pe stadionul Marin Anastasovici.