În cadrul etapei a 7-a din Liga 1la fotbal, Universitatea Craiova a învins, cu scorul de 1-0, pe Astra Giurgiu într-o partidă disputată vineri seară pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova. Golul gazdelor a fost înscris de  Nicușor Bancu, în minutul 68. Fundaşul stînga a fost servit excelent de Cicîldău şi l-a executat pe Kitanov cu un şut din unghi. A fost unicul gol al partidei și cel care o readuce pe Craiova pe podium, mai exact pe locul 3.

De partea cealaltă, Astra a ratat prin Mihai Răduţ, în min.36,  penalty-ul acordat corect de centralul partidei Horațiu Feșnic. Valentin Gheorghe  a scăpat singur cu portarul, iar Pigliacelli l-a faultat în careu pe fotbalistul giurgiuvenilor. Pigliacelli  a respins şutul lui Răduţ, care nu a putut trimite în poartă nici din a doua încercare. Minutul 52: Ocazie uriaşă Astra! Mihai Răduţ a trecut de trei adversari, l-a depăşit şi pe portar, însă a trimis în plasa laterală, nemaiavând forţă să trimită pe spaţiul porţii.

În urma acestui rezultat, Craiova a urcat pe locul 3, cu 13 puncte acumulate în primele șapte etape. În următoarea rundă, oltenii vor juca în deplasare, contra celor de la FC Voluntari. După acestă înfrîngere, Astra Giurgiu se află pe locul 8, cu 8 puncte. În etapa următoare, echipa lui Dan Alexa va juca acasă contra campioanei CFR Cluj.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Martic, Bălaşa, Acka, Bancu – Ivanov, Mateiu (Qaka ’61), Cicâldău – Bărbuţ (Ioniţă ’54), J. Markovic (Roman ’37), Mihăilă.

Astra Giurgiu: Kitanov – David Bruno, Graovac, Tamaş, Radunovic – V. Gheorghe, G. Simion, Crepulja, R. Grecu (Begue ’15) – Răduţ (Biceanu ’64) – Tounkara (Matei ’77).

Cartonaşe galbene: Mihăilă ‘4, Bărbuţ ’45, Bancu ’74, Qaka ‘90+3 / Grahovac ’32, Radunovic ‘45+1, V. Gheorghe ‘52

Arbitri: Horaţiu Feşnic – Alexandru Cerei, Imre-Laszlo Bucsi – Andrei Florin Chivulete

Observatori: Cristian Nica, Marian Bucurescu