Președintele României, Klaus Iohannis  a subliniat din nou importanța votului din data de 6 decembrie, când România ar putea scăpa de PSD. ,,Votul de pe 6 decembrie este esențial, pentru că România nu își mai poate permite încă un ciclu electoral de subdezvoltare. Prea multe generații au fost de sacrificiu și de prea multe ori sacrificiile și răbdarea oamenilor au fost în zadar. PSD a demonstrate că nu este capabil să se schimbe, rămâne un partid retrograd, al baronilor roșii”.

Iohannis a declaratcă „în 2016, România a intrat într-una dintre cele mai negre perioade. Trebuie să lăsăm în urmă definitive acest coșmar. Sunt, în continuare, sută la sută implicat pentru ca proiectul cu care am fost ales în urmă cu un an, România Normală, să prindă contur. Voi lucre alături de viitorul guvern, pe care îl văd constituit în jurul PNL, pentru a transforma această viziune în realitate”.

Șeful statului a ținut să precizeze că „PNL a avut curajul să-și asume o guvernare preluând un buget secătuit. Chiar și așa, confruntați cu neașteptata criză sanitară, am găsit împreună resurse și soluții. România are șansa să fructifice oportunitățile  post-pandemie pentru a se relansa. Sunt decis să conduc acest amplu proiect de reconstrucție națională alături de toți partenerii care în acești ani au dovedit că sunt total dedicați aceleiași viziuni de dezvoltare.”

*Comandat de PNL Organizaţia Judeţeană Giurgiu, cod mandatar financiar 11200025