afis-lansare-liliana-nicolae-30-de-povestiri-adevarate-800x1132După ce anul trecut Liliana Nicolae a lansat, la Bookfest, volumul „Locuri, oameni, poveşti -Carte de reportaj”, colega noastră se pregăteşte în această sâmbătă să lanseze „30 de povestiri adevărate”.

Sâmbătă, de la ora 15, la Librăria Cărturesti Verona, din Bucureşti, vă veţi putea întâlni cu Liliana Nicolae şi veţi putea fi printre primii care au ocazia să citească „30 de povestiri adevărate”.

În carte veţi avea surpriza să regăsiţi şi mai multe reportaje ascultate în Lumea Europa FM.

O altă ocazie să vă întâlniţi cu Liliana Nicolae şi să luaţi cartea „30 de povestiri adevărate” cu autograful ei veţi avea la Târgul Gaudeamus, pe 19 noiembrie, la ora 14.00, la standul editurii Casa de pariuri literare.

Jurnalistă de peste 25 de ani, Liliana Nicolae a primit numeroase disticţii de-a lungul carierei sale, printre care „Cel mai bun reportaj radio” (acordat de Clubul Român de Presă, în 2003), “Reporter European” (scordat de Parlamentul European, în 2008 şi 2013) şi două nominalizări la Festivalul internaţional de documentare radio PRIX Europa (2010 şi 2011).

*Articol preluat integral Europa FM, cu precizarea că Liliana Nicolae este şi colga de presă a jurnaliştilor giurgiuveni şi a publicaţiei noastre