Nu mai este nici un secret că mulţi oameni politici joacă la două capete. De multe ori cei aflaţi într-o aşa-zisă dizidenţă, ţin legătura ţin legătura cu partidele din opoziţie. La fel de adevărat este că nu rămâne secret aproape nimic din spatele uşilor închise. Aşa se face că după fiecare şedinţă importantă la un partid transpiră informaţii sau chiar înregistrări cu discuţii de la şedinţa respectivă. Giurgiu nu face excepţie!

De data asta, în centrul scandalului, se află PNL Giurgiu. Dacă informaţiile sunt corecte s-ar putea să fie bomba anului. În capturi WhatsApp se vorbeşte despre o presupusă participare a tineretului liberal la manifestaţii violente ce vor avea loc la Bucureşti.

PNL Bucureşti discuţie începută la ora 10: 58

„Bună! Atenţie! Către toţi şefii organizaţiilor (fără excepţie)! În acest weekend vor avea loc manifestaţii în toată ţara. Fiecare organizaţie este obligată să participe cu minim 50 de persoane. Cei din Bucureşti, Ilfov, Giurgiu, Dâmboviţa, Călăraşi, Prahova,Prezenţa OBLIGATORIE în Piaţa Victoriei cu minim 100 de oameni. Vor avea loc manifestaţii violente, trecem la următorul nivel următor Ce e …? Te-ai speriat? „

PNLBucureşti:
”- Adică? Ştiu că la Giurgiu este totul ok.”

 PNLBucureşti:
„- Conducerea PNL, m-a asigurat că este totul ok. Cu domnul Anton aţi vorbit?”
TNL Giurgiu:

„- Am vorbit şi o să-mi pună la dispoziţie transportul. Dar ştii cum e să mobilizezi 100 de oameni, m-ai ales pentru violenţe.”
PNL Bucureşti:„- Ok, am înţeles. O să discut cu şeful.
Altă organizaţie mai are probleme organizatorice? ”

 TNL Db:

„- La noi este ok. Suntem pregătiţi de orice.Şi dotaţi corespunzător.”

 „- Fără copii. Clar? Adrian, la Giurgiu am rezolvat. O să vă caute un primar din Giurgiu, de la Bolintin Deal. Are şi el aproximativ 20 de persoane. Va participa şi la „premiere”.De asemenea, ca şi data trecută, ne ajută şi domnul Cuc.
Sincronizaţi-vă să veniţi toţi odată. Şefu’ vrea să vadă cât mai mulţi liberali. În weekend-ul ăsta scăpăm de ciuma roşie.”

Tehnic, este greu de dovedit autenticitatea capturii de pe WhatsApp, ce este interesant, apariţia numelui unui domn Cuc.

În aceste condiţii, noi ne-am gândit la deputatul Răzvan Cuc. Ca atare, l-am contactat telefonic pe acesta şi l-am întrebat dacă are legături cu PNL Giurgiu.

Deputatul giurgiuvean ne-a declarat că ştie deja de sâmbăta trecută despre ce este vorba, că nu are nici o implicare şi că în opinia domniei sale ne aflăm în faţa unei ştiri fabricate, a unui fals pe care-l poate comite orcine.