Asociaţia SOS Vieţile  Copiilor a oferit unui număr de 40 de copii din  centrul de primire în regim de urgenţă şi opt case de tip familial din municipiul Giurgiu o  excursie la Bucureşti cu ocazia zilei Sf. Nicolae.

Astfel, joi, 7 decembrie 2017, cei 40 de copii, beneficiari de măsură de protecţie specială în casele de tip familial Ansaloni, Casa Verde, Casa Mea, Casa Noastră, Constantin, Ioana, Andrei şi în  Centrul de primire în regim de urgenţă, au  fost în capitala ţării şi au vizitat un mall unde au vizionat un film, le-a fost servit prânzul la un local, s-au  distrat la un loc de joacă iar apoi  fiecare  a primit ce cadouri a dorit.

“Eu consider că cele mai frumoase lucruri în viață sunt momentele plăcute, iar prin activitățile Asociaţiei “SOS Vieţile Copiilor” asta intenționăm, să oferim copiilor instituționalizaţi amintiri frumoase. Copiii ne percep ca pe niște prieteni şi fiecare excursie este un prilej de cunoaștere, apropiere şi bucurie. Pentru anul viitor intenţionăm un program extracurricular bazat tot pe excursii şi tabere, copiii putând astfel să îşi lărgească orizontul de cunoaștere. Mulţumim DGASPC Giurgiu pentru colaborarea frumoasă avută în toți aceşti ani”, a declarat  Gabriela Enache, preşedinta Asociaţiei  SOS Vieţile Copiilor.

Denisa Cristescu

Consilier Comp. Relaţii cu mass-media