Ultima şedinţă a Consiliului Judeţean Giurgiu, aşteptată cu interes nu numai prim prisma proiectelor de hotărâri propuse spre aprobare, mai ales de presă, după scchimbarea puterii guvernamentale s-a desfăşurat într-o atmosferă absolut normală. Fără discuţii legate de politic, ceea ce dovedeşte, în principiu toţi consilierii judeţeni au înţeles că sunt în slujba cetăţenilor giurgiuveni şi nu în slujba politicului.

Au existat discuţii pe seama unor proiecte, dar nimic care să schimbe modul de lucru şi de vot al consilierilor judeţeni.

De altfel, toate cele 19 proiecte aflate pe ordinea de zi au trecut de votul Consiliului.

Ca de obicei, după şedinţă, preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina le-a mulţumit consilierilor pentru votul lor, declarând că Proiecte foarte importante în ceea ce priveşte infrastructura rutieră, sănătatea, asistenţa socială, investiţiile, dar şi funcţionarea subordonatelor Consiliului Judeţean Giurgiu. Toate acestea au fost adoptate, astăzi, în şedinţa ordinară a CJ Giurgiu. Le mulţumesc tuturor consilierilor judeţeni care au dat un vot pozitiv, dar şi colegilor mei din aparatul propriu, care au lucrat la întocmirea proiectelor de hotărâre!”