Agentia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM) Giurgiu va organiza prima Bursă Generală a Locurilor de muncă din acest an pe 7 aprilie, în următoarele locuri: în municipiul Giurgiu, în incinta Restaurantului “Mioriţa” şi la Biblioteca din oraşul Bolintin Vale.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă este o activitate ce se înscrie în tradiţia evenimentelor de acest tip implementate de ANOFM şi reprezintă un prilej de promovare a ofertei de locuri de muncă, o posibilitate de a realiza o interacţiune directă cu persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi selectarea persoanelor care corespund cerinţelor angajatorilor.

Angajatorii pot depune oferta privind locurile de muncă vacante la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu din mun. Giurgiu, sos.Bucureşti, bl.202/5D, tel/fax 0246/230613; e-mail : ajofm@gr.anofm.ro sau anca.mamaligan@gr.anofm.ro, iar pentru localităţile arondate Punctului de lucru Bolintin Vale, la sediul din loc. Bolintin Vale, str. Republicii, tel/fax: 0246/271066, e-mail: dragos.tudor@grl.anofm.ro.