Argeșul Mihăilești s-a calificat în finala play-off-ului de desemnare a campioanei județului Giurgiu   la fotbal, după ce a învins  formaţia Dunărea Giurgiu cu scorul de 4-3, joi după amiază, pe stadionul din Bolintin Deal.

Din păcate, giurgiuvenii au reușit să se facă de rîs, părăsind terenul de joc învinși după ce la un moment dat conduceau cu 3-0. Bucuria a fosdt de scurtă durată, nici Mihăileştiul nu a mers mai departe.

Argeșul Mihăilești a întâlnit în finala play-off-ului pe AS Singureni, duminică, 10 iunie de la ora 11,00, pe stadionul  „Comunal” din Bolintin Deal.

Formaţia AS Singureni a învins, duminică,  pe Arena din Bolintin Deal, cu scorul de 3-1, echipa Argeșul Mihăilești în ultima etapă a play-off-ului Ligii a IV-a şi va juca barajul de promovare în al treilea eşalon.

Golurile celor din Singureni au fost marcate de Iliescu 2 și Niculescu, respectiv Huțan.

Singureni va juca barajul de promovare în Liga a III-a contra campioanei Bucureștului, Academiei Rapid, pe 16 şi 23 iunie.

Singureni: M. Popa, T. Mușat, Ciulică, A. Ferdin,G.Rădulescu, R.Moangă, M. Zamfir, I. Dantes, S. Niculescu, C. Iliescu, I. Fluierică

Au mai jucat: Ș. Lincu, O. Halău.

Mihăilești: Toma, Balaş, Istrate, Burcă, Barbu, Enciu, Cojocaru, Ianuși, Kăpălău, Huțan, Bocancea

Au mai jucat: Craiu, Filip, Alexandreascu