Duminică, în etapa a 17-a,  din Liga a V-a, Seria Nord, Stejarul Bulbucata (foto) a obținut toate cele trei puncte puse în joc, dupa un duel pasionant şi spectaculos cu Voința Toporu. Fotbaliștii din Bulbucata s-au impus pe teren propiu cu 5-2, prin golurile marcate de Florin Manea (2), Cristian Alexandru, Gabriel Lungu și Ionuț Gresoi. Pentru oaspeți au înscris Adrian Grejdoi și Florin Paraschiv.Scorul putea fi mai mare dacă Claudiu Lungu nu rata o lovitură de pedeapsă.

„A fost un spectacol fotbalistic, cu goluri multe, cu ocazii, cu situaţii. Îmi felicit băieţii pentru că au luptat până în ultima clipă. Avem toată admiraţia şi pentru sponsorul echipei, domnul Iulian Andrei, care a oferit două rînduri de echipament plus cheltuielile finaciare. Mulțumesc și doamnei primar prof. Lucia Andrei, care a refăcut stadionul de fotba. Deasemenea aduc mulțumiri și celor doi iubitori de fotbal din Bulbucata,Gabriel Ioniță și Marian Sora, care înainte mecilui cu Toporu a dăruit echipei două mingii de fotbal”, a declarat după meci antrenorul celor din Bulbucata, Petre Iliescu.

Stejarul Bulbucata este una din echipele fruntaşe din Seria Nord, locul doi la trei puncte de prima clasată și are obiectiv promovarea în Liga a IV- a.