8 CS ZMEII OGREZENI 14 6 2 6 36-31 20p

Zmeii Ogrezeni  a terminat turul Ligii  a  IV a la fotbal,  pe locul opt. Echipa din Ogrezeni este considerată de majoritatea celor ce urmăresc fotbalul judeţean, o  echipă  cu potenţial, capabilă de  rezultate  deosebite,  dar care, uneori alternează  evoluţiile remarcabile cu unele modeste.  Nici în ediţia asta de campionat lucrurile nu au stat altfel.

„Sunt mulţumit în primul rând de tot ceea ce înseamnă activitatea echipei. În cele 14 partide disputate,  am reușit 6 victorii, 2 egaluri și  am suportat şi 6 înfrângeri, adunînd 20 de puncte. Bifăm  37 de goluri  pe care am reușit să marcăm în cele 14 etape din turul de campionat, în schimb am primit 31 de goluri. Din păcate am pierdut puncte pe mîna noastră, dar și din cauza arbitrilor”, a declarat George Georgel (Mofu), patronul echipei Zmeii Ogrezeni Echipa din Oorezeni, e singura din județu nostru care are echipa a doua înscrisă la liga a 5-a. Mofu stă bine şi la juniori, an de an promovează tineri fotbalişti la cele două echipe inscrise în campionatul județean. Pe 23 februarie este programat primul meci oficial al sezonului, în deplasare, cu Inter Zorile. Antrenorul Daniel Vlădescu( fost jucător de liga 1 și 2,evolund și la Dunărea Giurgiu în liga 2) a avut la dispoziție următorul lot: George Dincă,Gheorghe Chirițoiu, Florin Marin, Florin Duță, Florin Susai, Daniel Mocanu, Cătălin Stanciu, Marius Chițu, Alexandru Duță, Robert Stan, Mihai Preda, Costel Raicu, Emil Cercel, Cezar Pîrvu, Dănuț Dumitrescu, Florin Găzaru și Florin Cornea.

Locul 5 la goluri marcate – 36, la egalitate cu  Avântul Florești.

Analizând clasamentele meciurilor din deplasare și acasă se observă că Zmeii au avut rezultate mai bune pe teren propriu,unde a reușit trei victorii (cu Zorile 4-1, Podul Doamnei 8-2 și Iepurești 4-3 și două egaluri -Singureni 3-3 și Florești 0-0), doar Mihăilști,  3-1 și Hobaia, 2-1,  reușind să ia toate punctele de la echipa din Ogrezeni

Acasă –        7  3    2   3  21-14    11p

În deplasare a învins pe Treistieni 3-0, Clejani 4-2 și Petrolul Roata 3-2. Lista eşecurilor din deplasare:  Bolintin Deal 4-1, Cosoba 1-0, Bolintin Malu Spart 4-2 și Tîntava 3-2.

Deplasare – 7   3    0   3  15-17     9p