Energia Remuș și Victoria Adunații Copceni se înfruntă sâmbătă, 2 noiembrie , în etapa a 11-a a Ligii a IV-a giurgiuvene la fotbal. Remușenii vin cu un moral bun după acel 2-1 consemnat pe terenul celor de la Progresul Valea Dragului şi poate profita de necazul în care se afla Victoria Adunații Copăceni. Energia vizează una dintre primele două poziții şi îşi propune să cîștige acest meci. Din păcate fotbaliștii antrenorului Costel Grigore vor juca cu gândul să nu fie „faultați” marți, de Comisia de Disciplină a AJF Giurgiu,după cele întâmplate în etapa precedentă fără voia lor. Partida se va disputa cu începere de la ora 15,00 pe Stadionul  din Remuș.

În Seria Nord, liderul Argeșul Mihăilești întâlnește în deplasare pe Petrolul Roata , poziționată pe locul 7 cu 17 puncte,  într-un derby al orgoliilor.

Ne uităm la meciurile din aceasta sâmbătă și ne  întrebşm câți oameni vor urmării Călugăreni – Comana, Colibași-Izvoarele și Podul Doamnei-Ogrezeni, meciuri care reflectă mediocritatea campionatului județului Giurgiu. Vor fi  de o calitate slăbuță ca de obicei în asemenea meciuri.

Echipa care nu este văzută cu ochi buni de uni din fotbalul giurgiuvean, Dunărea Giurgiu, va primi vizita echipei Progresul Valea Dragului. Trupa managerului prof. Adonis Puiu porneşte favorită, ştiindu-se forţa ofensivă din meciurile jucate pînă acum.

Programul etapei a VIII-a  – SERIA SUD, ora 16.00

 

CS Unirea Izvoarele – AS M. V. Călugăreni

AS Prundu – SCM Dunărea 2020 Giurgiu

AS Giganții Vărăști – AS Progresul Valea Dragului

AS Gloria Comana – CS Energia Remuș

AS Argeșul Hotarele – AS Spicul Izvoru

AFC Victoria Adunații Copăceni – AS Real Colibași

AS Voința Daia – AS Viitorul Vedea

Programul etapei a VIII-a – SERIA NORD, ora 16.00

AS Luceafărul Treistieni – ACS Petrolul Roata

AS Silver Inter Zorile – ACS Maxima Hobaia

FC Bolintin Malu Spart 2017 – AS Real Drăgăneasca

CS Argeșul 2009 Mihăilești – CS Rapid Clejani

AS Viitorul Tîntava – AFC Singureni

CS Zmeii Ogrezeni – FC Bolintin Deal

AS Unirea Cosoba – AS Iepurești

AS Podul Doamnei – CS Avîntul Florești