Etapa cu numarul 5 a Ligii a IV-a programează sâmbătă, pe terenurile din județul Giurgiu, cîteva partide interesante, cu implicații în lupta la vîrful clasamentului. În funcţie de rezultatele acestor meciuri campionatul ar putea fi relansat sau prima clasată din cele două serii îşi va continua cursa solitară spre câşigarea seriilor.

Dunărea Giurgiu (foto) va întâlni sâmbătă în cadrul etapei a V-a pe Argeșul Hotarele. Partida se va disputa pe Astra 2 din Giurgiu începînd cu ora 15,00. Sportivii pregătiţi de  manager prof. Adonis Puiu fiind favoriți în obținerea ceor trei puncte. „Sâmbătă, întâlnim Argeșul Hotarele, o echipă frumoasă, unită și cu oameni de caracter. În acelaşi timp, un adversar dificil pentru oricare echipă din campionatul nostru. Sunt tineri, ambițioși şi trag mereu să scoată ceva bun din fiecare meci! Sperăm să ne impunem, jucăm acasă și asta ne avantajează foarte mult! Ne dorim enorm de mult să obținem și a patra victorie în campionat”, a declarat Adonis Puiu, managerager Dunărea Giurgiu.

Cu victorii pe linie obţinute în primele patru etape ale stagiunii, ocupantele primelor două locuri din clasamentul Seriei Nord, Argeșul Mihăilești și FC Bolintin Malu Spart, se întâlnesc sâmbătă, de la ora 17,00 în derby-ul etapei la Mihăilești. Este genul de meci în care ai fi tentat sa mizezi pe  un rezultat de egalitate, în condițiile în care atât gazdele, cât și oaspeții, au cîte 12 puncte din tot atâtea posibile.

SERIA SUD, ora 17.00

CS ENERGIA REMUS – AS REAL COLIBASI

AS SPICUL IZVORU – AS VIITORUL VEDEA

AS DUNAREA OINACU – AS VOINTA DAIA

AS M. V. CALUGARENI – AFC VICTORIA ADUNATII COPACENI

SCM DUNAREA 2020 GIURGIU – AS ARGESUL HOTARELE    –   (se joacă de la ora 15.00)

AS PROGRESUL VALEA DRAGULUI – AS VOINTA SLOBOZIA

AS GLORIA COMANA – CS UNIREA IZVOARELE

AS GIGANTII VARASTI – AS PRUNDU

SERIA NORD, ora 17.00

AFC SINGURENI – AS IEPURESTI

FC BOLINTIN DEAL – CS AVANTUL FLORESTI

ACS PETROLUL ROATA – AS PODUL DOAMNEI

ACS MAXIMA HOBAIA – AS UNIREA COSOBA

AS REAL DRAGANEASCA – CS ZMEII OGREZENI

CS RAPID CLEJANI – AS LUCEAFARUL TRESTIENI

AS VIITORUL TINTAVA – AS SILVER INTER ZORILE

CS ARGESUL 2009 MIHAILESTI – FC BOLINTIN MALU SPART