Astra Giurgiu a fost învinsă sâmbătă, scor 1-2, pe teren propriu, de campioana ţării, CFR Cluj, în etapa a unsprezecea a Ligii 1 de fotbal. Prima repriză care se îndrepta spre un 0-0  s-a terminat totuşi 1-0. Clujenii au deschis scorul în minutul 45 prin Țucudean. Ovidiu Hațegan, considerat cel mai bun arbitru român, a anulat golul lui Llulaku, din minutul 2, pentru un fault inexistent la portarul Arlauskis. În repriza a doua, Moutinho (min.55), s-a demarcat perfect şi a finalizat pe sub Iliev: 2-0. Astra reduce din diferență în minutul 89 prin camerunezul Jaques Zoua.

Meciul a fost întrerupt timp de aproximativ un minut în prima repriză după ce pe teren și-a făcut apariția un câine. Ovidiu Hațegan a oprit jocul, așteptând ca patrupedul să iasă de pe teren.

Astra Giurgiu: Iliev – Butean, Bejan, Cestor, Belu – Moise (Boboc ‘73), Biceanu – Begue (Gheorghe ’86), Roșu (Alibec ‘46), Llullaku – Zoua

Antrenor Gigi Mulțescu

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Lang, Mureșan, Peteleu – Djokovic, Hoban, Culio – Ioniță (Deac ’67), Țucudean (Omrani ’83), Moutinho (Mailat ’90+1)

Antrenor Toni Conceicao