Meciurile contând pentru etapa cu numărul 6 a Campionatului județean de fotbal, Liga 4 Giurgiu, se vor desfășura sâmbătă, 29 septembrie 2018, la orele cu care deja ne-amobișnuit, 15,00 – Juniori și 17,00 Seniori. Devenit din ce în ce mai interesant, campionatul județean de fotbal Giurgiu vine și în această etapă cu câteva meciuri „mari”.

Toată atenția în Liga a IV-a va fi pe meciul de la Bolintin Vale, unde liderul Seriei Nord, FC Bolintin Malu Spart  (foto) va întâlni în derby-ul etapei pe Argeșul Mihăilești. O partidă destul de grea pentru bolintineni, dar nici  Argeșul  nu mai este echipa din ediția trecut.

Ambele echipe surprinzătoare în evoluția acestui sezon, aflate pe poziții apropiate în clasament, 1 respectiv 3, la diferență de doar trei puncte,vor oferi un meci cît se poate de interesant avănd în vedere miza.

„I-am văzut pe cei de Mihăilești în partida cu AS Singureni şi nu cred că ne pot pune probleme.   Suntem o echipã bună, formată din cei mai buni jucători din județ și sperăm să obținem toate punctele puse în joc pentru a continua seria victoriilor. Eu îmi cunosc echipa, știu de ce sunt în stare băieții și cred că avem suficiență experiență  pentru a ieși victorioși din această confruntare.”, a declarat Alex Pricopie, delegatul celor din Bolintin Malu Spart.

FC Bolintin Malu Spart – Argeșul Mihăilești se joacă  sâmbătă, de de la ora 17.00, pe stadionul din Bolintin Vale.

În Seria Sud, Giganții Vărești, va juca acasă cu scandalagii din Comana. Voința Slobozia va primi vizita ultimei clasate MV Călugăreni. Un meci ușor pentru slobozeni avănd în vedere forma slabă a oaspeților, care are numai înfrăngrei de la începutul campionatului.

Program,Liga a IV-a, Seria Sud, etapa a VI -a

AS MIHAI BRAVU – UNIREA IZVOARELE

VOINTA SLOBOZIA –  M. V. CALUGARENI

REAL COLIBASI –  DUNAREA GIURGIU

GIGANTII VARASTI –  GLORIA COMANA

VIITORUL VEDEA – VICTORIA AD. COPACENI

DUNAREA OINACU –  ARGESUL HOTARELE

SPICUL IZVORU – ENERGIA REMUS

Program, Liga a IV-a, Seria Nord, etapa a VI-a

BOLINTIN MALU SPART- CS ARGESUL  MIHAILESTI

AVANTUL FLORESTI – VIITORUL TINTAVA

RAPID CLEJANI – AS IEPURESTI

MAXIMA HOBAIA – AS PODUL DOAMNEI

UNIREA JOITA – ACS PETROLUL ROATA

LUCEAFARUL TRESTIENI – ZMEII OGREZENI

AFC SINGURENI –  INTER ZORILE

UNIREA COSOBA – FC BOLINTIN DEAL