Sâmbătă, 29 iunie, pe stadionul din localitatea Vărăști s-a desfăşurat finala fazei judeţene a Cupei României la fotbal, competiţie care este de la an la an tot mai interesantă, indiferent de nivelul la care se dispută jocurile. Peste 100 de spectatori au urmărit finala judeţeană programată de la ora 11,00 , în care s-au întâlnit AS Mihai Bravu, câştigătoarea Ligii a IV-a şi AFC Singureni, participantă la barajul de desemnarea a campioanei județului Giurgiu.

Pentru prima dată de la înființare, echipa din Mihai Bravu a reușit o performanță notabilă. După ce a obținut titlul de campioană județeană (Liga a 4-a), AS Mihai Bravu a reușit să-și adjudece și „Cupa României„ faza pe județ, după un meci câștigat  în fața celor de la Singureni.

A fost 5-4 la general pentru proaspăta campioană a județului nostru în urma executării loviturilor de departajare. 1-1 era scorul după 120 de minute, respectiv 1-1 după primele 90. Apreciem cu notă maximă evoluţia celor desemnaţi să arbitreze această partidă.

Șeful AJF i-a premiat pe câștigători.

La finalul întâlnirii ambelor formaţii, păstrând modelul marilor competiţii fotbalistice, le-au fost acordate de către prof. Florentin Barbu(foto),președinte AJF Giurgiu, mult râvnitele medalii, diplome și mingii, iar celor de la AS Mihai Bravu, trofeul acordat echipei câştigătoare.

A fost ultimul eveniment al ediției de campionat fotbalistic ediția 2018-2019 în județul Giurgiu. Pănă în 24 august fotbalul județean va intra în vacanță.

Echipa din Mihai Bravu va reprezenta județul Giurgiu la faza Națională a Cupei României.