Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că organizația de partid pe care o conduce, toți primarii din teritoriu, alături de parlamentarii PSD de Giurgiu au decis în unanimitate susținerea rezoluțiilor adoptate de CExN privind retragerea sprijinului politic al lui Sorin Grindeanu și votarea moțiunii de cenzură.

„Organizația județeană a PSD Giurgiu împreună cu toți primarii și parlamentarii PSD de Giurgiu prezenți în cadrul acestei conferințe de presă, inclusiv domnul Bădălău, am decis în unanimitate susținerea rezoluțiilor statutare adoptate în CExN, în 14 și 15 iunie: retragerea sprijinului politic al domnului Sorin Grindeanu și votarea moțiunii de cenzură. Considerăm că este un act de trădare a încrederii pentru partidul care l-a mandatat să preia această funcție de prim-ministru și o trădare a votului cetățenilor. Onoarea pe care i-a făcut-o partidul de a coordona punerea în aplicare a măsurilor din programul de guvernare a fost călcată în picioare de domnul Grindeanu. Pentru noi este trădare, a declarat Marian Mina.

De asemnea, Mina a mai precizat că cererea lui Grindeanu,  ca președintele PSD să demisioneze este „ o sfidare la adresa tuturor membrilor de partid care l-au votat pe Dragnea printr-un vot democratic”