Aşa cum ne-a obişnuit, Muzeul judeţean de istorie „Teoharii Antonescu” se implică activ şi în viaţa culturală a oraşului şi judeţului. De data aceasta, instituţia giurgiuveană ne propune să intrăm în minunata lume a culorilor aşternute pe şevalet.

Organizatorii, Muzeul Judeţean şi Şcoala gimnazială de Arte „Victor Karpis” Giurgiu ne invită joi, ne propun un „Dialog între acuarelă şi pictura în ulei”

Este genericul sub care se vor desfășura mai multe acțiuni, organizate și derulate de Muzeul Județean și Școala de Arte ”Victor Karpis”.

Mai exact, joi, 9 august, la ora 11,00 Muzeul Județean g va avea loc vernisajul expoziției pictorului ecuadorian Mauri Virtani, medaliat al concursului „Open Doors – Uși deschise”, în perioada 1996-1999, după care autorul expoziției va face și o demonstrație de acuarelă, la ora 14,00.

Evenimentul se prelungeşte şi, vineri, 10 august, la ora 1100, când Școala de Muzică și Arte Plastice ”Victor Karpis” va găzdui un workshop, având ca subiect „Dialogul dintre acuarelă și pictura în ulei”.