Liga a patra de fotbal a judeţului Giurgiu programează marți, de la ora 16.00, derby-ul Seriei Sud dintre ocupanta locului secund,  Energia Remuș   și puternicã echipă Dunărea Giurgiu, ocupanta primului loc în Seria Sud. Partida se va disputa pe stadionul din Remuș.

Va fi un meci al ambiţiilor, cu fotbal în măsura în care  permite terenul, să sperăm că derby-ul se va juca în limitele fayr-playu-lui.

După toate datele se anunţă o întâlnire extrem de echilibrată, cele două echipe fiind despărţite de patru puncte în clasament. Gazdele din Remuș se află pe locul 2, cu 42 de puncte, un joc mai puțin,  cu 14 victorii, 0 egaluri, o  înfrângere, golaveraj 62-17, în timp ce oaspeţii de la Gurgiu sunt pe locul 1, cu 46 de puncte obţinute din 15 victorii, 1 egal, 0 înfrângeri şi golaveraj 93-15. În tur, la Giurgiu, disputa s-a încheiat la c scorul de 3-0 pentru Dunărea, aşadar încă un argument în plus în favoarea afirmaţiei că va fi un meci tipic de „X2”

Dintre celelalte meciuri ale etapei de marți atrage atenţia unul foarte interesant: Argeșul Mihăilești – FC  Bolintin Malu Spartj, adică locul 2 cu locul 3. Oricum, întâlnirea care va începe marți, la ora 16,00, dintre Argeșul Mihăilești şi FC Bolintin Malu Spart îşi dispută titulatura de derby al etapei, foarte important şi el în economia clasamentului Seriei Nord din Liga  a IV-a.

PROGRAMUL ETAPEI 21 SERIA SUD

AS SPICUL IZVORU – AS M. V. CALUGARENI

CS UNIREA IZVOARELE – AS DUNAREA OINACU

AFC ADUNATII COPACENI – AS MIHAI BRAVU

AS VOINTA SLOBOZIA – AS REAL COLIBASI

ACS PRO GIURGIU – AS VIITORUL VEDEA

AS ENERGIA REMUS – CSM DUNAREA GIURGIU

GIGANȚII VĂRĂȘTI ȘI  UNIREA FRĂTEȘTI    STAU

PROGRAMUL ETAPEI 21 SERIA  NORD

AS U UNIREA JOITA – AS SINGURENI

AS UNIREA VINATORI – AS LUCEAFARUL TRESTIENI

CS ARGESUL  MIHAILESTI – FC BOLINTIN MALU SPART

AS IEPURESTI – CS AVANTUL FLORESTI

FC BOLINTIN DEAL – ACS PETROLUL ROATA

AS UNIREA COSOBA – CS ZMEII OGREZENI

INTER ZORILE  ȘI VIITORUL TÎNTAVA   STAU