Astăzi, s-a semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor de reabilitare şi modernizare a drumului județean DJ 412A: Adunaţii Copăceni – Dărăşti Vlaşca – Novaci – Popeşti -Mihăileşti, pe o lungime de peste 12 kilometri.

Este o investiţie cu fonduri europene, un proiect derulat împreună cu partenerii noștri bulgari, în cadrul colaborării transfrontaliere mai largi pe o avem de mai bine de un deceniu din Districtul Ruse.

De altfel, relaţiile dintre Consiliul Judeţean Giurgiu şi Districtul Ruse, relaţii pe linie culturală, socială, administrativă sau economică, sunt date ca exemplu de bune practici în domeniul transfrontalier de către Uniunea Europeană.

Ca de fiecare dată la semnarea unui contract nou, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, nu a uitat să mulţumească colegilor săi din aparatul propriu şi echipei de implementare a proiectului.

„În mod deosebit mulțumesc colegilor mei din Consiliul Județean și echipei de implementare! Şi ţin să fac o remarcă deosebită pentru vicepreşedintele Consiliului Judeţean,domnul Corozel Lucian, care a fost principalul artizan al acestui proiect!”, a declarat Marian Mina.