După ce la începutul lunii august s-a semnat un nou proiect european, pentru Drumul Judeţean 601, tronsonul ce a rămas nemodernizat, până la intersecţia cu Drumul Naţional 61, preşedintele Marian Mina se arată încrezător că şi alte contracte vor fi semnate în această perioadă. DJ 601 este un proiect câştigat împreună partenerii bulgari de la Ruse pe Programul Interreg V A, şi care are o valoare de peste 2,6 milioane de euro.

Proiectul vine să susţină nordul judeţului care s-a dezvoltat mult din punct de vedere economic, în ultimii ani, şi este deosebit de important pentru infrastructura rutieră a judeţului, mai ales că acesta face legătura între nordul judeţul şi autostradă, dar deserveşte, totodată, şi comuna Crevedia.

Potrivit prerşedintelui Marian Mina, după semnarea contractului cu ADR Sud-Muntenia pentru modernizarea DJ 503, continuă discuţiile, la Ministerul Dezvoltării, şi pentru Drumul Judeţean 504. Sunt convins că vom semna şi pentru acesta contractul de finanţare!

Tot la în această lună a fost efectuată recepţia lucrărilor pentru modernizarea DJ 504 A, un priect european, ce trebuia să fie finalizat acum 4 ani şi al cărui contract cu constructorul  a fost reziliat în urmă cu aproape trei ani şi finalizat cu fonduri de la bugetul Consiliului Judeţean Giurgiu.

Tot în ultima lună conducerea CJ Giurgiu a participat la recepţia lucrărilor pe DJ 151 E, drum reabilitat şi modernizat cu fonduri prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.