Persoanele vârstnice beneficiare de servicii sociale în Căminul din localitatea Onceşti, precum şi persoanele adulte cu handicap instituţionalizate în Centrul de Recuperare şi Reabilitare  Neuropsihiatrică din localitatea Oinacu, structuri din cadrul  Direcţiei  Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu, au primit marţi, 5 decembrie 2017, vizita unui grup de elevi de la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” din Giurgiu, însoţiţi de preotul Tudor Georgian, profesor de religie în cadrul acestei unităţi de învăţământ.

Initiaţiva aparţine consiliului şcolar al elevilor precum  şi cadrelor didactice de la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”. Elevii au susţinut la cele două centre  câte un program artistic ce a cuprins colinde, cântece vocale şi  instrumentale. Cele 35 de persoane vârstnice din căminul Onceşti au primit din partea oaspeţilor un tort şi şampanie, iar cele 27  persoane cu  handicap din centrul Oinacu au primit  pachete cu alimente şi dulciuri.

 “Am fost motivaţi în organizarea acestei acţiuni de dorinţa de a face bine; toţi trebuie să ne  bucurăm  de momentele speciale pe care ni le oferă viaţa  şi am constatat că elevii s-au implicat cu mare entuziasm în pregătirea programului artistic şi în achiziţonarea darurilor. I-am avut alături şi pe preoţii slujitori din Onceşti şi respectiv Oinacu, Daniel Tarara şi Mirel Constantin, care le sunt aproape beneficiarilor din aceste centre”, a declarat preotul Tudor Georgian.

Pentru persoanele asistate în cele două centre  a fost o zi deosebită, ca de altfel fiecare zi în care primesc vizite; ei au urmărit cu încântare programul artistic interpretat de elevii care au dorit să le aducă astfel o bucurie  cu prilejul  zilei Sf. Nicolae.                                                                                                                                                 

 

Denisa Cristescu

consilier Comp. Relaţii  cu Mass-Media