În urmă cu două zile, în oraşul Bolintin-Vale a fost dată în folosinţă, oficial, o nouă sală de sport. Dar nu orice sală! Ca dimenisune, aspect şi gândire a funcţionalităţii, noua sală de sport este, la această dată, cea mai modernă din judeţ. Se poate spune că tinerii, în special liceenii, o şi meritau. Pentru că Grupul Şcolar „Dimitrie Bolintineanu” din Bolintin-Vale, este unul dinte cele mai mari din ţară, ca număr de elevi.

Cu o capacitate de aproape 200 de locuri, investiția are tribune la etaj, fiind ultramodernă, încălzită și pregătită pentru orice fel de competiții sportive, fiind realizată cu fonduri guvernamentale, prin Compania Națională de Investiții.

La inaugurarea acestei investiţii, preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina a declarat că „Mi-aș dori ca în tot județul să avem asemenea săli de sport, școli frumoase și astfel de evenimente…. Inclusiv pentru Liceu căutăm soluții de finanțare ca să îl reabilităm și modernizăm.”

La invitaţia primarului din Bolintin, Daniel Trăistaru, la festivitatea de ianugurareau mai participat deputatul Elena-Cristina Dinu şi prefectul de Giurgiu, Nina Carmen Crişu.

Medic de profesie, deputatl Dinu a ţinut să sublinieze beneficiile unei astfel de investiţii, în special pentru tineret Mă bucur că am văzut prezenți, astăzi, atât de mulți tineri, pentru că acest obiectiv inaugurat astăzi li se adresează în primul rând lor. Le doresc elevilor să se bucure de această sală, să participe la cât mai multe activități sportive, pentru că această sală este gândită în special pentru ei. „

Vestea bună este că şi în municipiul Giurgiu Compania Națională de Investiții, va mai construi cel puţin trei săli de sport pentru elevi.

Ioan Mănăilă