Agenţia Judeţeana pentru Ocuparea Forţei de Munca Giurgiu anunţă persoanele interesate ca în data de 20 OCTOMBRIE 2017 va avea loc Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 9.00 şi se va desfăşura simultan în urmatoarele localităţi:

-în mun. Giurgiu –  incinta Restaurantului “Mioriţa”

-în oraşul Bolintin Vale –  la sediul Bibliotecii din localitate.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de munca, prin întalnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă.

“Bursa locurilor de munca pentru absolvenţi” reprezintă primul contact al tinerilor cu piaţa muncii, cu oferta locurilor de muncă vacante şi nu în ultimul rând, cu posibilitatea de reorientare profesională spre o ocupaţie nouă, cu şanse mai mari de angajare.

Agenţii economici care vor participa la BURSA LOCURILOR DE MUNCA vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, făra intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă oferit.

Angajatorii pot depune oferta privind locurile de muncă vacante la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu din mun. Giurgiu, sos.Bucureşti, bl.202/5D, tel/fax 0246/230613; e-mail : ajofm@gr.anofm.ro sau anca.mamaligan@gr.anofm.ro, iar pentru localităţile arondate Punctului de lucru Bolintin Vale, la sediul din loc. Bolintin Vale, str. Republicii, tel/fax: 0246/271066, e-mail: dragos.tudor@grl.anofm.ro.

 

BIROUL DE PRESA AL AJOFM GIURGIU