Ca la fiecare sfârșit de an  se face un bilanț a ceea ce au reușit să realizeze din ceea ce și au propus. Și-n acest an  sportivii, îndrumați de prof. Ion Chelu- 8 Dan, au adus cinste  sportului giurgiuvean prin rezultatele obținute.Rezultatele excepționale  ale sportivilor nu sunt altceva decât rodul muncii  al unui antrenor excepțional și al elevilor pe care îi pregătește.

Astfel, sportivii de la CS Aquila Giurgiu- Ju-Jitsu, au  reușit să se ridice la nivelul așteptărilor iubitorilor artelor martiale, rezultatele obținute de sportivii giurgiuveni la diferitele competiții naționale sau internaționale( Campionatul Balcanic,Cupa Europeană și Campionatul European), fiind exceptionale.

„A fost un 2018 reușit, la fel cum a fost fiecare din ultimii ani. Sportivi pe care îi pregătesc au reprezentat cu mândrie orașul și județul Giurgiu, la nivel național și internațional, ne bucurăm pentru acest lucru. Multumesc părinţilor care au sprijinit şi sprijină în continuare activitatea copiilor lor.  Sper ca în viitor şi alţi sponsori să se alăture Clubului Sportiv Aquila Giurgiu pentru obţinerea unor rezultate şi mai bune”, a declarat Ion Chelu -8 Dan, antrenor şi manager al clubului.

Anul care pleacă s-a încheiat cu un succes impresionat  prin mumărul de medalii şi cupe, pentru sportivii de Aquila Giurgiu

În anul competiţional 2018, sportivii de la CS Aquila Giurgiu, antrenaţi de Prof. Ion Chelu, au participat la 15 competiţii (3 internationale şi 12 nationale), obtinand rezultate foarte bune, dupa cum urmează:   

Competitii Internationale;    -AUR=1 -BRONZ=3 – Total medalii internationale=4.

Competitii Nationale;   -AUR=113   -ARGINT=97   -BRONZ=55-Total medalii nationale= 265.           

Total general 269 de medalii; -AUR=114 -ARGINT=97 -BRONZ=58.