Ma numesc Turcu Nicoleta si de 44 de ani sunt cetatean al orasului si judetului Giurgiu.

M-am născut în orașul Giurgiu, în ianuarie 26 anul 1977, fiind primul copil al părinților mei. Am urmat clasele I-VIII la scoala gimnaziala nr.1 (Sfantul Gheorghe). In anul 1995 am absolvit liceul Tudor Vianu, profilul matematica-fizica, având profesori pe domnul Piscan Stelian și doamna Alice Iorga, cărora le port un deosebit respect.

Sunt absolventă a Colegiului de Informatica din cadrul Universității București specializarea tehnologie informatică anul 1999, ulterior am obținut alte 3 calificări: economist în marketing, specialist resurse umane, specialist in gestionarea deșeurilor.

De 10 ani sunt specialist resurse umane la SC Reos Production SRL, societate care are ca obiect de activitate producția de ansambluri electronice, unde lucrează un numar de 160 de oameni. Am o vechime in munca de 20 ani, cea mai mare parte, a activități mele profesionale, s-a desfășurat in mediul privat.

Mă descriu ca fiind un om modest, dar bine determinat, corect, meticulos si riguros, calma si atenta la detalii. De regulă, pentru cei care ma cunosc, las faptele să vorbească în locul meu.

Politica, fac de aproximativ 2 ani ! In ianuarie 2019, am semnat adeziune la Partidul National Liberal Organizatia Municipala Giurgiu, ulterior fiind validata ca membru in biroul permanent municipal, iar din iulie 2020 sunt vicepresedinte al Organizatiei Municipale PNL  Giurgiu.

Munca mea, in cadrul organizatiei, a constat in participarea la campania electorala pentru alegerile europarlamentare din  luna mai 2019, cea de alegere a Presedintelui Romaniei si, recent, in campania electorala de alegere a Primarului Municipiului Giurgiu si a Presedintelui Consiliului Judetean Giurgiu.

In campania, care tocmai s-a incheiat, am fost candidat al PNL Giurgiu la funcția de consilier local al municipiului Giurgiu pozitia 13 pe buletinul de vot.

Partidul National Liberal este primul partid politic in care m-am inscris, cu convingerea ca liberalismul este fundamentul ideologic pe care s-a construit si se poate construi o Românie Modernă, dezvoltata economic si social.

Am simtit ca PNL este singurul partid politic care posedă un program adecvat realităților românești!

Da, sunt de acord ca rolul statului rămâne important doar în politica monetară, în alocarea resurselor bugetare pentru obiectivele de interes național și în definirea cadrului legislativ bazat pe garantarea dreptului de proprietate.

Pe plan local si judetean, nevoia cea mai mare cu care se confrunta comunitatea giurgiuveana este lipsa locurilor de munca!

O politica in acest sens, de atragere de investitori este, imperativ, necesara acestui judet cu foarte mari posibilitati!

Daca nu se face, urgent, CEVA, orasul Giurgiu, va deveni un oras imbatranit, pentru ca, cei mai multi, tinerii, sunt plecati peste hotare. Chiar si in contextul acestei pandemii, angajati ai firmei in care lucrez, au contracte de munca suspendate pentru aprox. 3 luni. De ce pleaca? Pentru ca isi doresc mai mult pentru ei si familiile lor. Un barbat nu poate intretine o familie cu 1346 ron net salariul minim cat este remunerat la firma.

Este nevoie de infiintarea mai multor societati private pentru a exista o concurenta in oferta de locuri de munca.

Am fost onorata de propunerea conducerii PNL a Judetului Giurgiu, de a candida la Parlamentul Romaniei Senat, pentru a sustine o echipa, cu o viziune europeana, preocupata de dezvoltarea judetului din punct de vedere administrativ, economic si social!

Va mulțumesc!

Cu stimă

Nicoleta Turcu

#PNLGiurgiu

#SePoate

#GuvernareLiberală