Astra Giurgiu va evolua pe teren propiu în cadrul etapei a XVII-a din Prima ligă rămânească la fotbal. Jucătorii  antrenați de Costel Enache vor întâlni luni pe FC Botoșani. Avînd în vedere locul ocupat de moldoveni, meciul se anunță unul  greu, giurgiuveni speră de data acesta să facă un joc bun la finalul căruia să obțină toate cele trei puncte puse în joc.

Moldoveni vin după o victorie înregistrată pe teren propiu cu Universitatea Craiova şi au un moral bun înaintea acestei confruntări. De partea cealaltă gazdele vin după un eșec suferit în deplasare pe terenul echipei Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

De menționat că în acest meci giurgiuveni întânlesc echipa pe care a pregătit-o până în urmă cu trei săptămâni antrenor al gazdelor,Costel Enache.

Ultimul rezultat de egalitate s-a consemnat pe 10 august 2018, 0-0 pe „Municipalul” din Botoşani.

FC Botoşani şi Astra s-au mai întâlnit de 11 ori în Liga 1, de opt ori s-au impus giurgiuvenii, unul s-a încheiat cu victoria moldovenilor, iar două partide s-a terminat la egalitate. În stagiunea 2013-2014, „dunărenii” s-au impus în tur cu 5-0, rezultat care le-a provocat moldovenilor una dintre cele mai severe înfrângeri suferite de aceştia în Liga 1. Pe băncile tehnice s-au aflat Daniel Isăilă, respectiv Cristi Popovici.

Meciul Astra Giurgiu – FC Botoșani se va disputa luni, 3 decembrie, cu începere de la ora 20.00, pe Stadionul „Marin Anastasovici” – Giurgiu.

Foto: Sport Pictures