mosCopiii  aflaţi  în plasament la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă din cadrul Complexului de Servicii   Sociale, precum şi copiii de la casele de tip familial Soarele şi Ioana, structuri rezidenţiale din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu,  au  avut parte de surprize din partea lui Moş Crăciun, datorită sprijinului oferit de Asociaţia „SOS Vieţile  Copiilor”.

Marţi, 13 decembrie 2016, cu sprijinul acestei organizaţii nonguvernamentale, copiii au primit daruri de la Moş Crăciun. Cadourile au fost personalizate şi au constat în jucării, dulciuri, hainuţe şi rechizite.

Pentru copiii aflaţi în plasament la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a fost organizată o petrecere surpriză în incinta locului de joacă Kids World din municipiul Giurgiu, petrecere la care copiii au mâncat pizza, au primit cadouri, au ascultat muzică, au cântat şi au dansat împreună cu Moş Crăciun.

“Este o mare bucurie pentru noi că am reuşit să le îndeplinim  copiilor dorinţele pe care ei  şi  le-au exprimat în scrisorile trimise lui Moş Crăciun, fie ca a fost vorba de păpuşi, jocuri, încălţăminte sau dulciuri. În plus, am dorit ca cei mici să primească darurile chiar de la Moş Crăciun şi de aceea am organizat o mică petrecere în incinta locului de joacă Kids World,  în care copiii  s-au distrat alături de Moş Crăciun. Intenţionăm  să organizăm şi în viitor acţiuni similare, în beneficiul copiilor aflaţi în evidenţa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului  Giurgiu”, a  declarat Gabriela Enache, preşedinta Asociaţiei  „SOS Vieţile Copiilor.”

Denisa Cristescu

Consilier Comp. Relaţii cu mass-media