Alianţa Liberalilor şi Democraţilor Giurgiu a organizat joi, 28 iunie 2018, de la ora 11.00, la Pontonul din Portul Giurgiu, Concursul de georgrafie și istorie emoțională, intitulat ,,Aer de vacanță”. La concurs au participat 13 de elevi din clasele V-VIII, de la şcolile din municipiul nostru, aceştia susţinând o testare scrisă ce a constat în zece întrebări legate de istoria şi prezentul oraşului Giurgiu.

Toţi concurenţii au fost premiaţi de organizatori cu diplome, vaporaşe confecţionate din materiale reciclabile de giurgiuveanul Daniel Stănişteanu, dar şi cadouri surpriză.

Cu aceiași ocazie, organizația ALDE Giurgiu i-a premiat pe cei trei elevi care au obținut nota 10 la examenul de evaluarea națională din acest an, cu diplome şi premii în bani. Este vorba despre: Gheorghişor Iasmina Maria -Colegiul Naţional ,, Ion Maiorescu”, Damian Theodor Gabriel – Şcoala Gimnazială  nr. 7 şi Similea Alin Andrei – Şcola Gimnazială nr. 8 ,,Academician Marin Voiculescu”.

Participanţi:

bty
  1. NEGREANU ELENA ALEXANDRA
  2. NEGREANU COSMINA

3.BOTEA ELENA MAYA

4.CODREANU CATALIN ANDREI

5.BOLINTIS DANIELA CRISTINA

  1. SINCU ADRIANA IOANA
  2. MUSCALU ANDREI MIHAIL

8.MIERLOI CRISTINA

9.MANEA IONUT

10.UNGUREANU LARISA GEORGIANA

11.RADULESCU SELENA ANDREEA

12.OPRISAN VLAD MARIO

13.PATACHIA ALEXANDRU IONUT

Ca de fiecare dată, Tineretul ALDE, reprezentat de Monica Gabriela David şi Theodor Valentin Muşat au fost încurajaţi de preşedintele Organizaţiei Municipale ALDE, Adrian Cîndea şi vicepreşedintele Ionel Muscalu.

De altfel, cele 10 machete de nave fluviale, oferite ca premii, au fost achiziţionate de preşedintele  Cîndea, imediat după expoziţia de la Muzeul judeţean „Teohari Antonescu”.

Partea frumoasă a acţiunii de premiere a fost faptul că participanţii au putut să-şi aleagă vaporaşele care le-au plăcut.

Şi pentru că şi-au rupt o zi din vacanţă, organizatorii le-au oferit copiilor şi un prânz pe placul lor.

I.M.